aqua-ocean.nl aqauforest artikelen online bestellen voor uw zoutwateraquarium

AquaForest Merkinformatie

“Alle zeeaquaria gezond en bloeiend maken en hun eigenaren trots voelen.”

Aquaforest werd opgericht in 1995.
Oorspronkelijk produceerden we substraten en waterplanten meststoffen voor dierentuinen, aquaria en professionele plantkwekerijen.
Een paar jaar na de lancering begonnen we onze eigen fabrieken voor waterplanten, vissen en koralen.
Naarmate onze culturen groeiden, beseften we dat we om verder uit te breiden ons eigen zeezout, voedsel en supplementen nodig hadden, omdat geen enkele leverancier aan onze vereisten voor de producten van hoge kwaliteit kon voldoen.
En daarom begon onze zoektocht om topproducten voor zeeaquaria te maken. We zijn flink gaan investeren in onderzoek om onze eigen unieke producten te maken.
Onze resultaten waren zo goed en de producten die we hebben gemaakt werkten zo goed dat we besloten dat we ze niet langer voor onszelf konden houden.

“Geproduceerd door mensen met passie.”

We begonnen ze op de markt te brengen. Begin 2011 zijn we begonnen met de productie van AQUAFOREST ™ -producten voor particuliere klanten.
Het hele assortiment kreeg al snel veel aandacht van winkels en maritieme aquarianen.
De oprichters van Aquaforest delen de passie voor mooie koralen en aquaria en we willen deze passie delen met onze klanten.
We kennen het reilen en zeilen van zeeaquaria, omdat we veel interessante mariene soorten kweken en onze eigen koraalboerderijen hebben.
We willen de kennis en de beste kwaliteitsproducten aan alle aquarianen bieden – beginners en gevorderde hobbyisten – zodat ze hun prachtige rifaquaria kunnen maken en ervan kunnen genieten.

[pwb-product-carousel brand=”aquaforest” products=”20″ products_to_show=”4″ products_to_scroll=”2″ image_size=”” autoplay=”true” arrows=”true”]