[vc_row]
[vc_column width="1/4"]
[vc_single_image source="external_link" external_img_size="166x166" css_animation="zoomIn" custom_src="http://www.aqua-ocean.nl/wp-content/uploads/wpallimport/files/brands/real-reaf-rock-logo.jpg"]
[/vc_column][vc_column width="3/4"]

[vc_column_text css_animation="fadeIn"]De geschiedenis van Real Reef Mfg.
Het idee van duurzame milieuvriendelijke producten is niet nieuw voor het Real Reef-team. Begin jaren 90 deelden de eigenaren een gemeenschappelijke droom om Live Rock in Mexico te bewerken. Op honderden lange autoritten naar enkele van de meest afgelegen kale oevers van Baja Mexico, werd de conceptie van duurzame milieuproducten voor de handel in zeevisauna een verenigingsmissie voor het team. Van 1993 tot 1999 hadden ze een maritieme verzamelfaciliteit in Mexico, die wereldwijd de marine-groothandel leverde.

Wat begon als een stelletje gelijkgestemde surfers uit La Jolla, Californié, droomde ervan om live rock in Mexico te bewerken, om een ??echt innovatief groen product te worden dat wereldwijd in de detailhandel wordt verkocht. Zoals we hier bij Real Reef zeggen: “Saving The Worlds Reefs One Piece at a Time”! Zoals een oude wijze man me eens zei: “Neem de vrucht, maar hak de boom niet fijn. Het is een vrij eenvoudige kijk op hoe we onze riffen kunnen beheren en verzorgen voor de toekomst. Laten we genieten van de vrucht van het rif, maar niet de rifhabitat die deze vruchten produceert niet vernietigen. Er zijn veel leuke rifonderbrekingen om in de toekomst te surfen en ik zou mijn zoon graag naar Fiji willen brengen voor een surf- en duikvakantie. Geen rif, geen golven, geen vissen en koraal in de natuurlijke omgeving voor toekomstige generaties om van te genieten.

Deze korte tijdslijn krast slechts het oppervlak van wat drie partners die een gemeenschappelijke visie deelden, de afgelopen 18 jaar hebben doorstaan. Ik kijk er naar uit om ooit een boek te schrijven om al onze avonturen mee te nemen. Het is op zijn zachtst gezegd een heel interessante reis geweest en altijd die fijne lijn van risico, gevaar en beloning lopen. Een avontuurlijke groep hard werkende jongens met een groot hart, die elke dag de Amerikaanse entrenpuriale geest omhelzen en leven.

– Mark Lamont

De toekomst
Momenteel is ons primaire doel om de Marine Aquarium Hobby te voorzien van een 100% op de boerderij gefokt alternatief voor wilde rotsen, geproduceerd in Amerika zonder enige impact op het milieu voor de koraalriffen ter wereld. Ons tweede doel in de komende 2 jaar is het vrijgeven van een volledige reeks milieuvriendelijke habitatproducten voor de zoetwateraquarium-, reptielen- en kleine dierenmarkt.

Real Reef é is gemaakt van 100% natuurlijke, mariene vriendelijke ingrediénten. De componenten zijn gemaakt van dezelfde bouwstenen waaruit wildkoraal en levend rif bestaat. De ingrediénten worden niet uit de oceaan gehaald en als resultaat is er geen milieu-impact op de koraalriffen of mariene biotoop van de wereld. Ons product wordt hier ook in de VS in gesloten systemen gekweekt, wat ook bijkomende milieu-invloeden op het oceaanmilieu via maricultuur of oceaanteelt voorkomt. Real Reef é wordt gemaakt met behulp van een eigen proces van meer dan 13 stappen, waarvoor wij patenten en gebruiksoctrooien hebben ingediend.

Het eindresultaat is een 100% natuurlijk, eco-vriendelijk Live Rock-alternatief voor de consument, gemaakt en gegroeid in het Amerikaanse product dat er altijd beter uitziet dan een van zijn wilde of in de oceaan gekweekte tegenhangers. Het is een vervaardigd gekweekt product dat consistente productie, kwaliteit, winstmarge en distributie biedt voor de retailer. Elk stuk is mooi en plaagvrij. Onze rots heeft geen problemen met wilde of oceaan gekweekte rots, zoals; parasieten, hinderlijke algen, borstelwormen, krabben, aptasia, platwormen, mantisgarnalen, stervensspons, anaérobe dode vlekken, waterstofsulfide, ammoniak en andere ongewenste stoffen op wilde of op de oceaan gekweekte rots.

Het eindresultaat is een product dat de hobbyist een gebruiksvriendelijk product biedt met de basisbouwstenen om een ??modern Reef of Fish only aquarium te starten. Een op calciumcarbonaat gebaseerd, milieuvriendelijk gesteente bezaaid met nuttige nitrificerende bacterién, microalgen en coralline-algen zonder schadelijke organismen of hinderlijke algen. Het biedt een groot buffervermogen en alkaliteit, om nog maar te zwijgen van veel sporenelementen. Het is een product waarmee de hobbyist echt een verhoogde kans op succes heeft. Het houdt de hobby gemakkelijk en houdt de consument in de hobby!

Het beste is dat het een groot verkooppunt heeft omdat we een niet-giftig pigment op waterbasis aan de rots toevoegen, zodat het er altijd mooi en paars dood of levend uitziet. Dus in plaats van gebleekte witte rots in je winkels te hebben, kun je rock hebben die er altijd paars uitziet en het is kleur die verkoopt! Het stelt de consument ook in staat om onmiddellijk een aantal mooie paarse live-rock te hebben, terwijl hij zijn nieuwe aquarium opzet. In essentie ziet het er goed uit tijdens de cyclus en nog beter omdat het rif voor hobbyisten rijpt in de tijd. Het ziet er niet alleen geweldig uit in een rifaquarium, net zo mooi in een aquarium met alleen vissen.[/vc_column_text]
[/vc_column]
[/vc_row]

Real Reef

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.