[vc_row]
[vc_column width="1/4"]
[vc_single_image source="external_link" external_img_size="166x166" css_animation="zoomIn" custom_src="http://www.aqua-ocean.nl/wp-content/uploads/wpallimport/files/brands/hanna-logo.jpg"]
[/vc_column][vc_column width="3/4"]

[vc_column_text css_animation="fadeIn"]Hanna Instruments is opgericht in 1978 in Italië door Oscar Nardo, een man met een bijzondere visie en met de drive om zijn dromen om te zetten in werkelijkheid.
Met zijn kennis van de markt die hij in de praktijk had opgedaan, wist hij in korte tijd een familiebedrijfje uit te bouwen naar een internationale organisatie van formaat.
Innovatie is altijd zijn belangrijkste drijfveer geweest en vanuit deze inspiratie zijn een groot aantal producten voor een breed toepassingsgebied ontwikkeld..

Inmiddels is Hanna Instruments uitgegroeid tot een belangrijke speler op het gebied van analytische instrumentatie.
De organisatie, die wereldwijd bestaat uit meer dan 50 lokale verkoop- en servicekantoren en vier eigen productievestigingen in Europa en Amerika, wordt aangestuurd vanuit het hoofdkantoor in Woonsocket, Rhode Island USA, waar ook een belangrijk deel van onze R&D gevestigd is.

Waarom het belangrijk is om wereldwijd aanwezig te zijn, wordt treffend weergeven met de volgende verklaring: “Wij zien globalisatie als een voorwaarde om dichter bij onze klanten te kunnen zijn en om die producten te ontwikkelen zoals zij die nodig hebben”.
Bron: hannainstruments.nl[/vc_column_text]
[/vc_column]
[/vc_row]

Hanna

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.