[vc_row]
[vc_column width="1/4"]
[vc_single_image source="external_link" external_img_size="166x166" css_animation="zoomIn" custom_src="http://www.aqua-ocean.nl/wp-content/uploads/wpallimport/files/brands/apex-logo.jpg"]
[/vc_column][vc_column width="3/4"]

[vc_column_text css_animation="fadeIn"]AQUARIUM MONITORING EN CONTROLE IS NU EEN MUST-HAVE!
De meest succesvolle aquaria zijn die waar de eigenaar het meeste begrip heeft van wat er gaande is in hun kleine wereld-in-een-glazen doos. De echte sleutel tot het genieten van deze hobby is echter om dat te doen zonder het een fulltime baan te maken!

Het bezit van de Apex is de beste manier om je weer te concentreren op de dingen waar je van houdt zoals je vissen en koraal, en minder over temperatuurproblemen, pH-waarden, lichttimers, doseertanks, vakantieplannen, enz.

Het belangrijkste aspect van het hebben van een Apex is echter de rampenpreventie die het biedt. De Apex zal u op de hoogte stellen wanneer het misgaat, zodat u tijd heeft om actie te ondernemen en een aquariumramp te voorkomen.

Natuurlijk ontgrendel je ook de deur naar meer geavanceerde dingen zoals LED-dimmen, variabele pompregeling, auto-top-off, calciumreactorregeling, ozonregeling, automatische dosering van elementen, automatisch voeren van je vissen en nog veel meer!
[/vc_column_text]
[/vc_column]
[/vc_row]

Apex

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.